Orhangazi İlkokulu
MÜEZZİNLER MAH. 7/1 SK. ORHANGAZI ILKOKULU BLOK NO: 3 KAYNARCA / SAKARYA

VİZYON

Geleceğin Türkiye’sini güneş gibi aydınlatmak, yıldızlar kadar yükseltmek ve çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkarmak, bilimin ışığında yürümek için el ele vermek, Atatürk İlkelerinin ışığında, milli eğitimimizin temel amaçları doğrultusunda milli ve manevi değerlerimize bağlı, aydın fikirli, çağdaş düşünceli sorumluluk duygusu gelişmiş, kendine güvenen 21. Yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına, ülkemizin ihtiyaç duyduğu alanlarda yetişmek üzere orta öğrenime öğrenci yetiştirmek için varız.

MİSYON

Atatürk ilkelerine ve devrimlerine; Cumhuriyetin kazanımlarına bağlı, milli eğitimin amaçlarına uyan, sorumluluklarının farkında, bilim ve teknolojiye önem veren, çağdaş toplum hayatını benimseyen, geleceğe yönelik hedefler koyabilen, Türkçe’ yi koruyan ve geliştiren; kendisine, ailesine ve milletine faydalı bireyler yetiştirmektir.

BAŞARILAR

2011 Yılında 1 Fen lisesi 1 Anadolu Öğretmen Lisesi 5 Anadolu Lisesi 5 Anadolu Meslek Lisesi 2012 Yılında 1 Anadolu Öğretmen Lisesi 6 Anadolu Lisesi 4 Anadolu Meslek Lisesi

Tam Gün

Sakarya İline 27 km , Kaynarca İlçesine 7 km uzaklıktadır.

Mahalle